Foldevægge samt flere elever

Jeg holder meget af mit job. Mit arbejde er på en folkeskole, hvor jeg er lærer for indskolingen, det vil sige børnehaveklassen og 1.-3. klasse. Der er tre folkeskoler her i byen, som skal lukkes, og fordi vores skole har meget plads, bliver vores skole sammenlagt med den ene skole. Dette vil medføre, at vi kommer til at få foldedøre op i mange af klasseværelserne, for så bliver de store rum opdelt i to mindre lokaler. Jeg mener ikke, at der skal monteres disse foldevægge, fordi jeg synes godt om at undervise mine elever i et klasselokale med meget plads.

Det er meningen, at vi skal kunne lave noget med eleverne fra de andre klasser, for vores nye foldedøre kan man vist åbne. Det er vel egentlig temmelig fornuftigt. Det bliver antageligvis også en smule hyggeligere at være i et ikke helt så stort klasseværelse, men jeg kan jo ej lade være med at tænke på, om der kommer til at være mangel på plads til mange af de indlæringsaktiviteter, mig og eleverne laver. Vores inspektør siger, at vi kan gøre det ude i storrummet. Han synes, at foldedøre er det bedste, vi kan gøre, nu hvor vi får en masse nye elever, og det har han nok ret i. Ydermere er det en del billigere, end såfremt der skulle bygges vægge. Heldigvis kan man anvende foldevægge, der er lydisolerede. Det kan jeg godt lide, grundet at det ville være irriterende, hvis man skulle lytte til ikke kun en, men hele to klasser med elever. Dette skyldes, at de jo godt kan støje indimellem, men de betyder stadig meget for mig. Jeg gad godt vide, hvordan det kommer til at være, idet de andre børn ankommer hos os på skolen, og vi skal have de nye foldedøre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>