Få specialdesignet aluprofiler til en lav pris uagtet dine behov

Det massive fokus på genanvendelse har bevirket, at alu profiler » http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/, har opnået en position som et udbredt valg til talrige anvendelsesområder samt brancher på det seneste. Grunden til dette er først og fremmest, at aluminum er et metal, som besidder en særdeles høj genanvendelighed samt en række kvaliteter, som muliggør et reduceret forbrug af energikilder som fx elektricitet og varme. Det er endvidere muligt at producere alu profiler med relativt små omkostninger uagtet ordrens størrelse.

Alu profiler er en udbredt profilløsning blandt flere brancher af en række årsager. De mest centrale af disse er, at aluminiumlegeringer er ekstremt lette og har høje trækstyrker, der i de fleste tilfælde er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på øvrige slags profillegeringer. Derudover har aluprofiler » http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/, en fordelagtig modstandsevne i forhold til korrosion såvel som en optimal elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en udbygget fleksibilitet, der medfører, at man kan lave aluprofiler uden spild af energi uanset valg af metode til bearbejdning samt overfladebehandling. Under ekstruderingen kan man tilmed sætte de nødvendige samlinger direkte ind i aluprofilet, så det bliver mere brugervenligt at montere korrekt. Alt dette betyder, at det kan lade sig gøre at specialfremstille aluminiumsprofiler » http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/, til de krav og behov, som din virksomhed har.

Når du vælger at få designet såvel som lavet alu profiler her på vores værksted, kan vi sikre dig et perfekt resultat. Vi lægger nemlig vægt på at anvende branchens nyeste teknologiske muligheder i relation til produktion af aluprofiler. Sidst men ikke mindst udfører vores erfarne specialister et prøveeksemplar af dit firmas aluminiumsprofiler inden for 3 – 5 uger efter den dato, hvor du har godkendt profiltegningen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.