En tagrensning på grund af nedbør

Nedbør, algevækst plus græs gør nemt husets tag beskidt. Det kan ikke blot gøre taget hæsligt at se på, det ødelægger tillige et tag. Nedbør kan nemlig gøre, at der bliver fugtigt ej kun på overfladen, men tilmed under tagpladerne, hvilket gør, at taget, som dagene går, destrueres. Det er tidskrævende såvel som en stor udgift at lave et nyt tag. En istandgørelse inkluderende tagrensning & malerarbejde vil helt sikkert gøre taget ligeså pænt, og tillige skal du blot betale under det halve af det nye tag. Et tag, hvoraf der er lavet en tagrensning, er tillige ligeså udholdende som tag på nybyggeri er. Man har flere forskellige slags tag bygget af mange forskellige former for grundmaterialer. 100 % af de tag, der findes kan renoveres, og næsten alle tag kan klare højtryksrensning. Dette gælder betontagsten, bølge og skiffer eternit, bitumtagpap og tage, der bliver lavet af rustbeskyttet stål. Tage lavet af tegl er svage og de kan dermed ikke klare højtryksrensningen, men de kan dog modtage en algebehandling. Tagpladerne i et virkelig gammelt tag kan være bygget med asbest, som er mere stærke end helt nye tagplader, så lige meget om de for eksempel er begroede, kan de alligevel få en tagrensning samt maling og slutte med at blive så skønne som nye tagplader.

Idet et tag bliver istandsat, vil det til at starte med blive set igennem for alle skader, mangler & fejl, hvorefter det bedres. Så skal dit tag have en tagrensning, hvor det til at starte med vaskes, og så renses det godt med en børste, ikke blot på selve tagpladerne, men derudover der hvor tagpladerne overlapper hinanden foruden i alle kanter. Nu skal taget skylles godt efter, og dermed er alt snavs blevet fjernet, hvorefter dit tag vil få en behandling mod alger for at forebygge mere begroning. Nu er taget klar til at blive malet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>