En premiere på denne blog – Rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj, profilvalsning og udstødningsrør

Mon jeg nogensinde har kommenteret på min mands arbejde? Manden min har arbejde med profilvalsning, bukning af rør [www.pipetek.dk/pipetek], udstødningsrør [www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm], bukkeværktøj og rørbearbejdning [www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm]. Sandsynligvis overvejer I, hvad alt det her er. Det gjorde jeg garanteret selv, så fremt jeg ikk levede med min mand og ofte har hørt om rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning.

Bukkeværktøj, profilvalsning, bukning af rør og rørbearbejdning er eksempelvis dét, der bliver anvendt til at lave din bils udstødningsrør – eller udstødningsrør i større størrelser på fabrikker. Og de behagelige stål gelændere, som er anvendt indgangshallen på mit gamle arbejde. Manden min har arbejde med bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning fødevarevirksomheder, grafiske anlæg og hos en vindmølleproducent. Mega sejt, mener jeg. Sådan noget med rørbearbejdning, udstødningsrør, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør kunne nok ikke komme særligt meget længere fra mit arbejde. Modsætningen står klart.

Det er sjovt, synes jeg, at ham og jeg har totalt forskellige arbejdsinteresser som Guccis seneste mode, butiksmanagement og kollektionsindkøb versus profilvalsning, rørbearbejdning og gøren brug af bukkeværktøj bukning af rør til robuste udstødningsrør

Nu spekulerer jeg på, hvad I derude beskæftiger jer med. Gad vide om I kender profilvalsning, bukning af rør, udstødningsrør, bukkeværktøj og rørbearbejdning eller faktisk selv arbejder hos denne industri.

Rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj, udstødningsrør og profilvalsning har jeg nu hermed kommet ind på denne ene gang her på bloggen. Efter at have læst teksten kender I så en bid til min gemals arbejdsdag. I læsere må forhøre jer, hvis I ønsker at vil læse mere angående bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, alternativt regner jeg med at lade jer slippe. Tøhø.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.