En god kaffeautomat på jobbet – også i mit hjem

Jeg er ved min computer hele dagen lang, og mit job befinder sig på en avis. Jeg er glad for jobbet, alligevel når jeg tager hjem derfra, så skal jeg dog hjem til mit andet arbejde – mine tre børn. Jeg ejer et stort hus med Thomas samt vores 3 dejlige børn på hhv. tre, fem og ni år. Jeg elsker min familie helt op til stjernerne, dog er det hårdt at klare både job og børnene. Og så sover jeg dårligt når det er nat, fordi den mindste søn græder en god del, det betyder, at jeg må vågne og så få ham til falde i søvn. Dette betyder, at jeg oftest er træt når jeg er på jobbet, men glædeligvis har vi en kaffeautomat, og den kan jeg ikke undvære.

Når jeg er ankommet på job, er det jeg starter med at gøre at styrte hen til kaffeautomaten og lave en god kop kaffe. Vi har haft adskillige kaffeautomater igennem tiden, men ikke alle har været lige gode. Den spritnye kaffeautomat er den bedste af dem alle, og derfor må jeg så indrømme, at en dejlig kop kaffe altså kun laves med en god kaffeautomat som den, vi har nu.

Koffeinen i kaffen hjælper mig med at forblive energisk, men jeg holder virkelig også af smagen i en vidunderlig kop kaffe. Jeg slubrer to til tre kopper, hver dag jeg er på job, men imens jeg er hjemme, har jeg bare ikke tiden til at gøre det. Det ærgrer mig faktisk temmelig meget, så derfor vil jeg give mig tid til at slubre kaffe, når jeg kommer hjem og muligvis om aftenen. Jeg har i overvejelserne at købe sådan en kaffeautomat, som vi har ovre på kontoret.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>