En bredtfavnende sportsefterskole med fag som design og musik

På vores efterskole i det naturskønne Midtjylland er der uden tvivl noget for enhver. Det er nemlig en alsidig skole, der byder på flere varierende linjefag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne grund selvsagt på forskellige sportsgrene. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem grene af sport som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget mere end bare idræt og sport. I kraft af de smukke omgivelser lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du som elev kan få chancen for at prøve både interessante og udfordrende linjefag – for eksempel adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om for eksempel design eller musik I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et spændende og berigende år, uanset hvad dine interesser er.

Sideløbende med efterskolens almindelige undervisning, vil du med sikkerhed – også udenfor skoletiden – få en masse oplevelser. Det vil både ske i forbindelse med de forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som skolen afholder.Det sker både i form af de rejser og studieture, som skolen arrangerer men absolut også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture til udlandet. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne tur får de elever med linjefaget outdoor, lejlighed til at overnatte ude i vildmarken. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at arrangere. På deres linje har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke interesserer dig for sport, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde flere fokusfag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>