Elsker du at bruge din fantasi? Dét kan du gøre på en efterskole – design

Hvad siger du til en efterskole – Midtjylland? Forrige år gik jeg også på efterskole dér. Det har været det bedste år i mit liv! En efterskole, Midtjylland har en masse at byde på. Min skole var det, man kalder en idrætsefterskole/sportsefterskole, altså en efterskole; fitness plus en skole, som kunne tilbyde et stort udvalg af sportsgrene. Det var f.eks. en efterskole; basketball plus boksning m.m. Det var ligeledes en efterskole: musik og dans og en efterskole: design. Noget af det fedeste ved skolen var, at det var en efterskole; adventure.

Jeg vil godt fortælle nærmere omkring min skoles privilegier, og min efterskole – Midtjylland havde mange af disse. Naturligvis havde den alle de pligtskyldige, faglige fag, men den havde tilmed mange fag, man selv kunne vælge. I kraft af at det var en sports-/idrætsefterskole, gjorde man motion næsten alle dage. Til slut kunne jeg faktisk ikke få tilstrækkeligt med motion, så dermed var det jo rigtig dejligt, at det samtidig var en efterskole; fitness. En idræts- og sportsefterskole og efterskole med fitness er nyttig for dig, hvis du har brug for at have mere energi og har brug for at blive mere sund og frisk og derudover glad.

Jeg er henrykt for næsten alt idræt, og grundet at min skole var en efterskole – basketball, efterskole; boksning og en efterskole: fodbold osv., havde jeg lov til at lave så meget sport, jeg gad. Det var ligeledes en efterskole; dans, og det endte oprigtigt talt med, at jeg blev glad for at danse. En efterskole; basketball, en efterskole med boksning, efterskole: fodbold plus en efterskole: dans vil være velvalgt for dig, hvis du har brug for at gøre nogle forskellige genrer inden for idræt, og såfremt du godt kan lide sport samt at have det morsomt sammen med dine venner.

Fordi skolen samtidig var en efterskole: musik, blev jeg oplært i at musicere med adskillige forskellige instrumenter, hvilket var virkelig interessant. Samtidig lærte jeg at udarbejde tøj, for det var nemlig en efterskole; design. En efterskole med design og musik er rigtig til dig, hvis du er glad for at bruge din tid på adskillige aktiviteter, måske en aktivitet du ej har gjort forud, samt såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med vennerne/veninderne.

Nu til det, jeg allerbedst kunne lide ved min efterskole. Efterskolen var en efterskole: adventure. Vi lavede flere forskellige udendørs aktiviteter, der var en udfordring, men virkelig sejt! Fx lærte jeg at klatre, sejle i floden plus bo i ”den vilde natur.” En efterskole – adventure er gavnlig til dig, hvis du er skør med at give dig selv en udfordring. Disse adventure-oplevelser forbedrede vores sammenhold på skolen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>