Efterskoler for alle 8. – 10. klasses elever

Vil du have en interessant skoleperiode? Er svaret ja, så vil jeg foreslå dig at vælge efterskole… Der findes mellem tohundredehalvtreds og tohundredeoghalvfjerds efterskoler i landet: og de befinder sig i hele landet. Det var i vores skolesystem, en efterskole blev til, og det er en skole, og dér kan unge imellem 14 og 18 år tage 8. – 10. klasse. Det er faktisk en kostskole, idet du ej blot er i skole der, men herudover er bosat der. De unges faglige & personlige udvikling har efterskoler indflydelse på, og dermed kommer de unge godt fra start til det videre liv.

Der er betydelig variation af efterskolerne, dvs., at der helt sikkert findes en efterskole, der matcher det, som du vil have. For eksempel eksisterer der efterskoler til nogle, der har særlige fornødenheder, bl.a. skoler for dem, som er ordblinde. Alle efterskolerne har et væld af forskellige fag, arrangementer foruden skoleture. Du kan sågar tage på en efterskole med fælles interesser for samtlige elever. Det er eksempelvis en musikefterskole el. en idrætsefterskole. Et efterskoleår svarer til hele 7 normale år, siges det. Faktisk er det forståeligt, hvis man tager til eftertanke hvor mange ting, du egentlig erfarer på kun et efterskoleår. Du får derudover en masse nye venner/veninder, som du raskt lærer godt at kende, grundet at I lever sammen; bor sammen såvel som går i skole sammen. De fleste efterskoler ejer linjefag såvel som adskillige forskellige selvvalgsfag foruden de almindelige fag. På grund af det er det muligt selv at bestemme, hvordan dagen vil være.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>