Efterskole, sejlads plus mange andre valgfag

En efterskole, Sjælland, er vi, med utallige forskellige former for fag! Vi er ikke kun en idrætsefterskole, Sjælland, men samtidig en musikefterskole, Sjælland. Er det noget for dig at høre mere vedrørende vores efterskole, rejser eller nogle andre fag? Læs med her. Længes du efter at gå på en musikefterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i den grad er en grund til at du får eventyr, der varer for evigt? På denne efterskole former rejser en central del af dit ophold, pga. at du i årets løb ikke alene kommer med på en sjov ski-tur. Vi tager dig desuden med på 2 sjove rejser, og her kan du afprøve dine interesser ude i verden.

Vil du på en idrætsefterskole, Sjælland, med dans som det vigtigste i din skoleuge? Efterskole dans er en oplevelsesrig kombination. Vores efterskole Sjælland kan give dig et oplevelsesrigt skoleår, hvor du kan prøve kræfter med et bredt spektre af varierende dansestilarter. På samme tid har du lejlighed til at prøve fantastiske rejser og eventyr med efterskole – dans. Dermed kan du udvikle dine kundskaber ift. dans, såfremt du vælger 1 år på vores idrætsefterskole, Sjælland.

Tager du et år på vores musikefterskole, Sjælland, med linjen musik, får du nogle gode oplevelser. Med efterskole musik får du undervisning i musikalsk teori plus sangskrivning. Ydermere modtager du en chance for at spille koncerter og optage dine sange i studie. Også her får du gode rejser til kulturpunkter. På denne måde får du forudsætninger for at få internationale relationer i den rigtige musikbranche. Vores efterskole teater kan du spille om eftermiddagen. På efterskole er teater virkelig et af de bedste sidefag. Mange af vores elever, der eksempelvis har efterskole idræt, gør det alligevel, og de elsker det.

Er din drøm at forsøge efterskole; dykning? Vi giver dig en særlig chance for at opnå et certifikat til dykning, hvilket du kan udnytte til mange dyk over hele verden. Efterskole dykning er ideelt at tage med efterskole friluftsliv som det andet fag. Heldigvis har vi på denne sjællandske efterskole friluftsliv som du kan vælge. Derudover har vi på denne efterskole sejlads som en linje. Kunne du lide at høre om vores mange tilvalgsfag + efterskole idræt? Så giv os et kald og hør mere! Vi vil meget gerne fortælle om vores efterskole sejlads, efterskole rejser plus meget mere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>