Den næste temafest anbefaler oktoberfest tøj eller tyrolerkjole

På mit ret nye job fejrer de oktoberfest i denne måned, og dermed vil jeg til at se efter oktoberfest tøj. Jeg må hermed afsløre en enkelt ting. Mor her kan godt lide sådan en tyrolerkjole. Taljerede kjoler ,der fremhæver barm og talje, klæder mig godt, og en tyrolerkjole gør præcis dette. Så derfor glæder jeg mig til at skulle finde oktoberfest tøj til den kommende fest.

Nogle af kollegerne har vidst ikke planer om at tage oktoberfest tøj på. nøjes bare med en tyrolerhat. Heldigvis er vi flere piger på jobbet, der synes det er herligt at hoppe i tyrolerkjole og sådan noget oktoberfest tøj og gøre lidt ud af festens tema. Uden oktoberfest tøj kan det ende med at være totalt ligegyldigt med temafest. Det er sådan jeg mener.Synes I derude noget lignende? Eller foretrækker I ligesom mine kolleger at slippe udenom at hoppe i en tyrolerkjole eller klæde jer i noget tilsvarende oktoberfest tøj på hvis der er fredagsbar med tema sammen med kollegerne på arbejdet?

Vi skal nok have masser af øl og tyske spiser med wienersnitsler og pølser uanset om ikke hver eneste kollega har oktoberfest tøj oktoberfest tøj skal vi nok alle sammen feste med øl og hvide weisswürste pølser, kål, kartofler og wienersnitsler og også en bretzel alligevel. Men stadig håber jeg, at langt de fleste giver den fuld skid med oktoberfest tøj og tyrolerkjole, sådan at alle kollegerne kan løsne lidt op over for de andre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.