Book livemusik gennem mit nye firma

Jeg brænder inde med en sætning, som jeg længes efter, at I gør en indsats for at fortælle. Og det er book live musik. Jeg er lige startet hvor jeg er manager i et booking bureau, så herfor administrerer jeg bookingen af en bred vifte af livemusik og standup. Fx underholdning som stand up ig livemusik. Desværre er det en streng branche at markere sig i, så derfor mangler jeg hele min bekendtskabskreds hjælpende hånd. På anden vis vil jeg sikkert ikke skaffe løn tilstrækkeligt til at få smør på brødet. Jeg tror, det drejer sig om at komme ind på markedet i feltet m. book standup. En drøm for mig vil være, at hver gang folk påtænker eller foretager en søgning på Bing eller Google eller en anden på eksempelvis book stand up, så ligger jeg som det naturlige valg.

Til at begynde med skaffede jeg en berøringsflade til adskillige kunstneriske sjæle. Jeg tilspurgte dem, hvorvidt jeg måtte forvalte bookingen af dem og anden livemusik. oplevede jeg mennesker, som takkede nej, og derfor har jeg været igennem en pæn mængde opgaver og svipsere her optil. Men jeg frittede dem, om egentlig ikke man skulle se deres band- eller kunstnernavn, der var svaret, idet en eller anden udtalte ordene book underholdning. Dette var som regel altid en overbevisende årsag. På denne måde hentede jeg en del artister i min stald. Immervæk har jeg dog brug for, at folk deler oplysningen om mit virke med bookingen af entertainment til så mange som muligt. Det er betydeligt for mig, at føle mig succesfuld.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>