Bilen skal have en fortrinlig dieselpumpe

Den bil, som jeg ejer, er 11 år, og længe har jeg tænkt på at bruge penge på en ny. Dog har jeg ej råd til at købe den, så i stedet for tog jeg en beslutning om at erhverve mig nogle nye ting til bilen plus få min ven, mekanikeren, til at lave den. F.eks. har jeg lige fået mig en spritny dieselpumpe, fordi den tidligere pumpe var yderst forslidt, på grund af at jeg kører meget i bil.

Relevant er det, at ovenstående dieselpumper er udført af fin kvalitet. Den fortidige dieselpumpe er som sagt gammel, men min kammerat siger, at den yderligere er dårligt lavet, og grundet det er den nok mere slidt, end den burde have været. Jeg har pga. det brugt penge på en af de der nye typer dieselpumper, som er anbefalet af mange automekanikere.

Der var flere forskellige slags dieselpumper, man kunne vælge imellem hos den automekaniker, jeg var hos. Jeg fik gode råd af en mekaniker og fandt en udmærket, men herudover temmelig prisbillig dieselpumpe, der bare havde en pris på 499 d.kr. Jeg havde troet, at jeg skulle bruge nogle flere penge, på grund af at min kammerat, mekanikeren, havde sagt til mig, at sådanne bildele som eksempelvis dieselpumper godt kunne være dyre. Da jeg sagde til ham, hvad dieselpumpens pris var, blev han ligeså forbavset som mig. Vi vil købe resten af bildelene i den samme shop, pga. at jeg kan spare en god sum moneter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>