Afgræns dit haveareal ved opstilling af et hegn

Havehegn i alle afskygninger er meget populære hos Danmarks familier, og hvad grunden er, er det ikke vanskeligt at sætte sig ind i. Her i landet er befolkningen nemlig kendt vidt og bredt, for at være folk, som bruger megen energi på at værne om privatlivets fred, og hvad kan være bedre til at holde forbipasserendes nysgerrige blikke ude af haven end et velplaceret hegn?

Havehegnene er særligt synlige i forstæderne. Her tilskrives de mange hegn nu i høj grad overvægten af kæledyrsholdende familier. At holde eventuelle forbigåendes nysgerrige blikke udenfor haven er nemlig ikke de smukke og funktionelle havehegns eneste funktion – de bruges også til at sørge for, at børn og kæledyr ikke løber ud på vejen!

Dansk industri og landbrug har allerede i mange år udnyttet de praktiske havehegn, men nu ser det ud til, at de også har fået en fast plads i Danmarks husstande. Mange danskere oplever også, at der opstår en helt unik atmosfære med en afgrænset baghave, hvor der blandt andet kan opstilles et gyngestativ til eventuelle børn og måske ovenikøbet anlægges en lille blomsterhave.

Grillaftener ses derudover af en hel del danskere som en meget vigtig del af sommerens hygge, og en have med havehegn egner sig perfekt til opstilling af en lille grill, hvor familien kan samles på en dejlig juliaften uden risiko for indblanding fra naboer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.